Aasiapärane nuudlisalat veiselihaga

Aasiapärane nuudlisalat veiselihaga

Приготовление:

  1. Valmista nuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele. Loputa sõelal külma vee all ja jäta ootele.
  2. Sega kastmeks kokku kõik selleks vajalikud ained.
  3. Poolita kirsstomatid, tükelda kurk, viiluta sibul, haki tšilli. Kui soovid teravamat maitset, haki tšilli tervelt, st seemneid ja seemnekoda eemaldamata, kui soovid mahedamat maitset, eemalda enne seemnekojad ja seemned.
  4. Tõsta nuudlid, kõik tükeldatud köögiviljad ja hakitud ürdid kaussi. Lõika liha peenteks ribadeks ja lisa seegi. Nirista peale kaste ja sega õrnalt läbi. Serveeri kohe. Puista peale veel koriandrit või Tai basiilikut ja hakitud maapähkleid.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
100 g – Riisinuudlid
200 g – Kirsstomat
1 tk – Kurk
1 tk – Punane sibul
1 tk – Tšillipaprika
1 spl – Tüümian värske
1 spl – Koriander värske
250 g – Veiseliha
Kaste
1 tk – Laim
2 spl – Tume suhkur
2 spl – Tai kalakaste
2 spl – Sojakaste
2 spl – Ingver
30 g – Küüslauk
2 spl – Tšillikaste
50 g – Basiilik värske