Chapati

Chapati on Aasiast pärit lameleib, mis sobib meiegi suvisesse menüüsse. Malmpannil saad mõnusa leiva ülilihtsalt grillroogade kõrvale või eelampsuks.

Приготовление:

  1. Sega vesi ja sool, lisa jahu ja sega tainaks. Jaga see 8–10 osaks, mis rulli 4–5 mm paksusteks ketasteks.
  2. Pane malmpann grillile ja lase kuumaks. Küpseta leiba 1–2 minutit mõlemalt poolt.
  3. Lase jahtuda rätiku all.
  4. Sega sulavõi, purustatud 1 küüslauguküüs ja hakitud petersell, pintselda leibadele.

Nipid ja soovitused

Sobib pakkuda ka maitsevõi või toorjuustumäärdega.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
2 dl – Vesi
1 tl – Sool
6 dl – Nisujahu
25 g – Või
1 tk – Küüslauk
1 tk – Petersell värske