Mehhikopärased tuunikalavrapid

Mõnusalt krõmpsud ja samas tervislikud ampsud, mis viivad keele alla! Valmivad kiirelt ja lihtsalt!

Приготовление:

  1. Haki tomat, avokaado ja paprika väikesteks kuubikuteks.
  2. Rebi katki ka Rooma salat.
  3. Poolita oliivid või lõika need väikesteks ratasteks.
  4. Nõruta tuunikalalt ära suurem osa õlist. Sega kala hakitud köögiviljade ja oliividega. Lisa poole sidruni mahl, oad ja mais ning sega ühtlaseks.
  5. Pruunista pannil või grillil tortiljad. Samal ajal valmista kaste, segades peeneks hakitud tšilli, peterselli ja küüslaugu majoneesi ja Kreeka jogurtiga. Maitsesta kaste soola ja pipraga.
  6. Sega tuunikalasegu kastmega. Keera sisu tortilja sisse ja serveeri kohe!

Nipid ja soovitused

Tuunikalatäidis sobib hästi ka lavaši vahele, samuti pasta-kastmeks!

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
10 g – Küüslauk
150 g – Kreeka jogurt
3 g – Must pipar
1 tk – Tšillipipar värske
1 tk – Petersell värske
75 g – Majonees
3 g – Sool
Täidis
2 tk – Tomat
2 tk – Avokaado
1 tk – Nisutortilla
50 g – Rooma salat
150 g – Oad mustad
60 g – Mustad oliivid kivita
1 tk – Sidrun
150 g – Mais
1 tk – Punane paprika
1 tk – Tuunikala tükid õlis