Sidrunipasta küüslaugu, seente ja tüümianiga

Lihtsa vaevaga valmiv tavapärasest kergem pastaroog. Šampinjone ei ole selle pasta puhul vaja ka eelnevalt küpsetada, vaid küüslauguses tüümianikastmes küpsevad need kergelt kuuma pasta lisamisel kohe läbi. Sidrunimahl ja -koor annavad veidi särtsakust ja kindlasti lisa roale ka parmesani.

Приготовление:

  1. Lõika seened õhukesteks viiludeks. Tõsta kaussi ja lisa õli, küüslauk, sidrunimahl ja -koor, hakitud tüümian ning sool ja pipar.
  2. Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Kurna. Jäta veidi pastakeeduvett alles, sellega saad reguleerida pastat, kui see liiga kuivaks tõmbab. Kalla kuumale pastale seene-sidrunisegu ja sega läbi.
  3. Tõsta taldrikule, lisa riivitud parmesani ja täiendavalt tüümiani, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
400 g – Täistera spagetid
250 g – Šampinjonid
80 ml – Oliiviõli
30 g – Küüslauk
1 tk – Sidrun
1 spl – Tüümian värske
70 g – Parmesan
3 g – Sool
3 g – Must pipar