Kuumad kodujuustusaiad

Kuumad toitvad saiad sobivad hästi nädalavahetuse hommikusöögiks, mil on aega ja kannatust oodata krõbedate saiade valmimist. Singi asemel võid kasutada ka näiteks tuunikalakonservi.

Приготовление:

  1. Kuumuta ahi 200°C-ni.
  2. Rösti saiad ning määri õhukeselt võiga.
  3. Sega riiv- ja kodujuust, tükeldatud sink, piim ja tükeldatud maitseroheline.
  4. Maitsesta soola-pipraga.
  5. Vahusta munavalged ja sega ettevaatlikult segu hulka.
  6. Jaga saiadele ning küpseta 10-15 minutit, kuni kate on kuldkollane.

Nipid ja soovitused

Serveeri kuumalt, kaunistades petersellilehtede ja tomativiiludega.

KoostisosadПорции:1 порция

Koostis
1 tk – Röstsai
100 g – Riivjuust
100 g – Kodujuust
4 spl – Piim
50 g – Keedusink tk
2 tl – Petersell värske
2 tk – Muna
3 L – Sool
3 g – Must pipar