Vürtsikad kanavardad lameleivaga

Grillimiseks on parim broileri kintsuliha. Idamaise nüansiga liha juurde sobib pakkuda krõbedat kuuma lameleiba ja rohelist salatit.

Приготовление:

  1. Lõika kintsuliha ribadeks.
  2. Sega jogurt, sidrunimahl ja vürtsid. Tõsta pool segust kaussi ja lisa kanaliha. Sega läbi ja jäta tunniks seisma.
  3. Lükka liha varrastele. Grilli 3–4 minutit kummaltki poolt.
  4. Kuumuta leib grillil. Pane peale jääsalati- ja mündilehti. Tõsta peale vardad ja nirista üle sidrunimahlaga.
  5. Serveeri ülejäänud jogurtikastmega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
800 g – Broilerikintsuliha kondita
200 g – Maitsestamata jogurt
1 tk – Sidrun
0.50 tl – Koriander jahvatatud
0.50 tl – Köömned jahvatatud
0.25 tl – Cayenne pipar
Serveerimiseks
1 tk – Jääsalat
1 spl – Mündilehed
1 tk – Sidrun
4 tk – Gruusia leib