Tatrasalat kanaga

Tervislik tatratang koos vürtsika rukola salati ja mahlakate tomatitega maitseb imehea.

Приготовление:

Pese tatar rohke veega ja keeda al dente ehk peaaegu pehmeks. Lase jahtuda. Poolita kirsstomatid ja lõika paprika kuubikuteks, sega mõlemad tatraga. Poolita mozzarella-pallid, tükelda kana ja sega samuti salati hulka. Mõõda kastmeained kaanega purki ( 1 kuni 2 küünt küüslauku) ja loksuta läbi. Sega kaste salatisse. Vahetult enne serveerimist rebi rukola tükkideks ning lisa salati hulka. Sega läbi ja serveeri kohe.

Nipid ja soovitused

Tatratangu võid pehmeks keeta juba eelmisel päeval, siis valmib salat serveerimispäeval kiiremini. Soovi korral lisa salatisse kana asemel singi või suitsuvorstiribasid, nõnda saad toekama ja mehisema salati.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
3 dl – Tatar
200 g – Kirsstomat
1 tk – Kollane paprika
200 g – Mozzarella juust
1 spl – Rukkola
1 tk – Grillkana koib
Kaste
0.50 dl – Oliiviõli
0.50 dl – Palsamiäädikas
1 tk – Küüslauk
2 tl – Dijoni sinep
1 tl – Mesi
1 g – Sool
1 g – Must pipar