Kirsstomati-kodujuustutartletid

Väikesed pirukad on kaunid ja maitsevad head. Soovi korral küpseta samadest toorainetest hoopis suur ümmargune pirukas, millest saab iga peolaua ehe!

Приготовление:

  1. Haki põhjaks basiilik, või, jahu ja sool (mugavaim on seda teha köögikombainis). Lisa vähehaaval vesi, kuni saad ühtse tainapalli. Suru tainas 6–8 väikse tartletivormi põhja ja äärtele või ühte suurde 24 cm läbimõõduga pirukavormi.
  2. Täidise jaoks klopi kahvliga munad koorega segamini, maitsesta soolaga. Lisa kodujuust, hakitud basiilik ja riivjuust, kalla põhjale.
  3. Kaunista pirukad poolitatud kirsstomatitega, jahvata peale musta pipart. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20–25 minutit või kuni pirukad on pealt kaunilt kuldsed.

KoostisosadПорции:4 порции

Kate
3 g – Sool
3 g – Must pipar
2 dl – Kohvikoor
300 g – Kodujuust
3 tk – Muna
150 g – Kirsstomat
1 spl – Basiilik värske
200 g – Riivjuust
Põhi
3 spl – Vesi
125 g – Või
3 dl – Speltajahu
1 dl – Basiilik värske