Kleepuv kana ananassiga

Hea maitsekooslus – terav tšilli ja magus ananass. Serveeri kanarooga kuuma aurutatud riisiga.

Приготовление:

  1. Lõika kanafileed ribadeks. Koori ja viiluta sibul, tükelda paprika. Viiluta ananass, lõika koor ära ja tükelda. Pruunista kanaribad õlis, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta taldrikule ootele. Pane riis keema.
  2. Pruunista sibulat mõned minutid õlis pannil, lisa paprika- ja ananassitükid, pressi juurde küüslauk. Lisa mesi või suhkur ja kuumuta segades mõned minutid.
  3. Vähenda kuumust ja sega hulka soja, tšillikaste, veiniäädikas ja puljong. Kuumuta keemiseni ja tõsta pannile ka kanaribad. Keeda veel 5 minutit kõike koos, maitse ja maitsesta veel kui vaja ning puista serveerides üle seesamiseemnetega. Serveeri riisi ja värske salatiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 spl – Õli
2 spl – Punase veini äädikas
3 g – Sool
1 spl – Sojakaste
2.50 dl – Kanapuljong
0.50 tk – Ananass
1 tk – Punane paprika
1 spl – Seesamiseemned
2 spl – Mesi
1 tk – Broilerifilee
1 dl – Tšillikaste
1 tk – Punane sibul
3 g – Must pipar
10 g – Küüslauk