Kreemine kaerahelbepuder seente ja praemunaga

Toekas pudruroog, mille teeb mõnusalt kreemiseks valmistamisel juurde lisatud toorjuust. See toitev puder ei sobi mitte ainult hommikusöögiks, vaid on hea näljapeletaja ka lõunasel või õhtusel ajal!

Приготовление:

  1. Pane kaerahelbed veega likku vähemalt tunnikeseks (kõige parem kui leotad neid üleöö).
  2. Seejärel lisa maitse järgi soola ning keeda puder valmis (koos leotusveega). Vajadusel lisa täiendavalt vett.
  3. Pudru valmimise lõppjärgus lisa segades juurde toorjuust ja päevalilleseemned. Lase roal pisut tõmmata.
  4. Vahepeal viiluta šampinjonid ning prae pannil valmis, maitsesta soolaga.
  5. Prae ka munad pannil valmis nii, et munakollane jääks vedelamapoolsem, maitsesta soola ja pipraga.
  6. Jaga puder kahte kaussi ning laota peale seened ja praemuna. Piserda peale pisut oliiviõli ning serveeri koheselt!

Nipid ja soovitused

  • Kaerahelveste eelnev leotamine aitab roal kiiremini valmida!

KoostisosadПорции:2 порции

Koostis
250 g – Šampinjonid
3 g – Must pipar
2 tl – Päevalilleseemned
150 g – Täistera kaerahelbed
2 tk – Muna
3 g – Sool
8 dl – Vesi
2 spl – Toorjuust