Omletirull

Tuunikala- või singitäidisega omletirul

Приготовление:

Tuunikalatäidisega

  1. Pane ahi kuumenema 200°C-ni ja vooderda küpsetusplaat korralikult küpsetuspaberiga.
  2. Löö munad kergelt vahtu. Lisa piim, nisujahu ja sool.
  3. Vala segu küpsetusplaadile ning küpseta umbes 30 minutit.
  4. Sega potis tuunikala, kooritud ja peenestatud sibul ning küüslauk, kääridega katkilõigatud tomatid, rõõsk koor ja maitseained. Lase segu keema.
  5. Kata omlett täidisega ja keera rulli. Raputa rulli peale riivjuustu.
  6. Kuumuta rulli ahjus 250°C juures või grillahjus niipalju, et riivjuust sulab.
  7. Omletirulli võib ka enne üleküpsetamist lõigata paksudeks tükkideks.

Singitäidisega

  1. Täidise jaoks koori ja haki sibul.
  2. Puhasta paprika seemnetest ning lõika hästi väikesteks kuubikuteks.
  3. Lase sibul ja paprika pannil kuumas rasvas keema.
  4. Lisa singikuubikud, piim, rõõsk koor või hapukoor, sinep, riivjuust ja maitseained.
  5. Sega, kuni juust on sulanud.

Nipid ja soovitused

  • Paku omletirulli juurde näiteks hiina kapsast ja kurgist tehtud salatit.

KoostisosadПорции:6 порции

Omlett
6 tk – Muna
5 dl – Piim
1 dl – Nisujahu
2 g – Sool
50 g – Riivjuust
Tuunikalatäidis
200 g – Tuunikala soolvees
1 tk – Sibul
2 g – Küüslauk
2 tk – Tomat
15 g – Tomatipüree
0.50 dl – Kohvikoor
2 g – Sool
1 g – Jämedalt jahvatatud valge pipar
1 g – Sidrunipipar jahvatatud
1 ml – Tüümian värske
Singitäidis
3 tk – Sibul
1 tk – Punane paprika
2 spl – Õli
150 g – Keedusink tk
1 dl – Piim
1 spl – Sinep kange
100 g – Riivjuust
1 g – Must pipar
50 g – Tüümian värske