Täidetud kaelakarbonaad

Liharoog, lisandiks riis ja kartul.

Приготовление:

  1. Lõika kaelakarbonaadi 8 sügavat sisselõiget, kuid jäta liha alt kokku.
  2. Sink ja juust lõika kaheksaks viiluks.
  3. Hõõru liha alumist pinda soola ja pipraga ning aseta pannile.
  4. Pane igasse sisselõikesse viil sinki ja viil juustu.
  5. Raputa liha peale veidi soola ja pipart.
  6. Küpseta 180 kraadi C juures 1,5 tundi.

Nipid ja soovitused

  • Väga maitsev roog, mille juurde võiks pakkuda ohtralt köögivilju ning riisi või kartulit.

KoostisosadПорции:1 порция

Põhikoostisosad
300 g – Keedusink tk
900 g – Seakaelakarbonaad
2 g – Must pipar
300 g – Juust
2 g – Sool