Õuna-nektariini purukook

Serveeri hõrku purukooki ahjusoojalt või leigelt koos külma vanillikastmega. Koogi võid küpsetada ühes suures pirukavormis või väikestes portsjonivormides.

Приготовление:

  1. Taina jaoks sega omavahel (haki) või, suhkur, jahu ja vanillsuhkur.
  2. Laota pool sellest 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja.
  3. Tükelda õunad ja nektariinid õhukesteks sektoriteks, sega suhkru ja vanillsuhkruga, laota vormi. Puista peale ülejäänud purutainas ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit

KoostisosadПорции:6 порции

Taigen
1.50 dl – Suhkur
4 dl – Nisujahu
175 g – Või
1 tl – Vanillisuhkur
Koostis
2 tl – Vanillisuhkur
4 tk – Õun
1 dl – Suhkur
2 tk – Nektariin