Krevetisalat

Viie minutiga saad valmistada hõrgu eelroa või kerge õhtusöögi, mida sobib pidulikumal puhul serveerida ka pokaalidest.

Приготовление:

  1. Sulata herned, pannes need mõneks minutiks soolaga maitsestatud keevasse vette. Jahuta külma vee all.
  2. Koori kurk ja lõika kuubikuteks. Sega omavahel kurgitükid, krevetid ja herned.
  3. Valmista kaste, kalla vahetult enne serveerimist salatile ( pikemalt seistes ajab värske kurk vett välja ja salat saab liiga vedel) ning sega läbi.
  4. Serveeri pokaalides või ühes suuremas kausis, kaunista tillikoksaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Kaste
1 dl – Hapukoor
3 g – Sool
1 spl – Mädarõigas
1 dl – Majonees
Koostis
200 g – Külmutatud herned
1 tk – Kurk
400 g – Krevetid kooritud